Gastenboek

{ Geplaatst door Frans Mennen. op 11-08-2016 }

Wegens verhindering door activiteiten van het ,,eigen,, Gilde, is het niet gelukt om in Maasmechelen een programmaboekje of aanverwante artikelen te kopen. De schutterij in Maasmechelen wilde niet op mijn verzoek om het boekje op te sturen ingaan. Zou er nog iemand zijn zijn mij, uiteraard tegen betaling, aan b.v. het programmaboekje kan helpen?
bij voorbaat mijn hartelijke dank!
Frans Mennen, Deken-schrijver Gilde St. Caecilia Veldhoven (N.Br) 040-2540231    fjhmennen@onsbrabantnet.nl.

{ Geplaatst door Funs Bastings op 10-04-2015 }

Op 31 maart j.l. is het bestuur van de OLS Buksmeestersvereniging drastisch vernieuwd! Voorzitter Ger Koopmans heeft de voorzittershamer overgedragen aan John Coenen (Sint Joseph Vijlen), het secretariaat wordt voorttaan bemenst door Bernie van Lierop ('t Zandakker Gilde Sint Jan Venray) en de nieuwe penningmeester is Peter Berben (Sint Hubertus Schaesberg)! Verder bestaat het bestuur nog uit Thijs Aengevaeren (Sint Catharina Stramproy) en John van der Beek (Sint Sebastianus Herkenbosch)!

{ Geplaatst door ruud van wersch op 15-11-2012 }

Geachte redactie.
In 1973 werd het O.L.S. gehouden in Eys-Wittem (Ned.) In opdracht van Brand's Bierbrouwerijen uit Wijlre is van dit O.L.S toen door mij van die dag 'n ruim een uur durende kleurenfilm met origineel geluid vervaardigd. Van de toen 154 deelnemende schutterrijen won op die dag uitgerekend schutterij St. Maternus uit Wijlre (!) Het gevolg was dat het O.L.S. 1974 in Wijlre 1974 ook in opdracht van Brand's Bierbrouwerijen volledig is vastgelegd in kleurenfim en geluid. Het  O.L.S 1974 werd gehouden op dezelfde zondag van de historische WK-voetbalwedsrijd Nederland-Duitsland. In deze film zijn ook de spannende en tereurgestelde gezichten van vele schutters te zien die Nederland op de, op het O.L.S.-terrein geplaatste tv's, zagen verliezen.
Beide films, volledig zonder rechten, zijn in mijn bezit.
Wellicht is het voor uw blad  interessant om beide films t.z.t.op dvd uit te brengen om bij uw blad te voegen daar het in 2013 exact 40 jaar geleden is dat het O.L.S in Eys-Wittem werd gehouden.
In afwachting van de reacties van u en van uw Gastenboek-lezers,
Met vriendelijke groet,
Ruud van Wersch, Geleen.
tel.06-12330077
geleen60@gmail.com


Volgende »»

Reactie plaatsen