Gastenboek

{ Geplaatst door Sonja op 30-09-2011 }

Binnen de Oud Limburgse Schuttersfederatie is een aparte automatiseringscommissie opgestart met als doelstelling om ook de automatisering binnen de Oud Limburgse Schuttersfederatie over te brengen.  

Eén van de doelstellingen is te zorgen voor meer interactie met de schutters en schutters onderling.  Om zeker en vooral jeugdige leden te bereiken, werd Facebook ingeschakeld.

 Aarzel niet en meldt u aan bij de op Facebook-group O.L.S. Digit’!

Er ontstonden al enige interessante discussies.

Uw mening ontbreekt misschien nog….

Iedereen die lid is van een schutterij, aangesloten bij de Oud Limburgse Schuttersfederatie, is van harte welkom deel te nemen: actief of passief.


{ Geplaatst door H.J.ketelslegers op 14-07-2011 }

 

Op het OLS in Stokkem werd tijdens het defilé gebruikt gemaakt van camera’s van de beide Limburgse TV’s zenders, opzicht een mooi gegeven om dit live uit te zenden, maar naar mijn inziens is het defilé een plaats waar de schutterijen hun uiterste best doen om een mooie presentatie neer te zetten.

Maar in Stokkem werden wij tijdens het defilé gehinderd door dat de een van deze camera’s in de schutterij terecht kwam en dit voor een gevaarlijke situatie zorgde omdat dat de schutters met hun hoofd links maakte en de camera’s niet konden zien.

Dus wat ons betreft wel opnames maken maar dan wel op gepaste afstand, het is geen carnavals optocht.

Schutterij St.Laurentius Spaubeek.


{ Geplaatst door Drees Brassée op 19-05-2011 }

Geachte redactie/ webbeheerder,

Onder het tabje "links" mis ik als zoekoptie de Bond Berg en Dal. Weliswaar een van de kleinere bonden, maar toch zijn de meeste leden in het bezit van een eigen website. Zie hiervoor bijvoorbeeld www.schutterij-stjoseph-waubach.nl onder hun tabje "links". Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Drees Brassée


«« Vorige Volgende »»

Reactie plaatsen